Bemutatkozás

„A ház csak egy épület, de az otthon egy érzés.”

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy röviden ismertessem Önnel vállalkozásunk alapelveit és felépítését.

A fenti idézet alapján, fő célunk, hogy az általunk képviselt társasházakat és szövetkezeti házakat olyanra formáljuk, amely minden részében tökéletesen megfelel az általunk képviselt lakóközösség minden igényének, egy olyan hely, ahol minden lakótárs nyugodtan, a házzal kapcsolatos minden probléma és fennakadás nélkül élvezheti az otthon melegét.

Csapatunkban jelenleg 4 munkatárs dolgozik, 3 ügyvéddel együtt, akik közül az egyik közvetlenül irodánkhoz van kihelyezve, így késlekedés nélkül tudja az általunk képviselt társasházak igényeit érvényesíteni. Munkákkal maximálisan elégedet tulajdonosok ajánlásával több éve már nem csak Budapesten, hanem Kistarcsán, Szigethalmon és Siófokon is ellátjuk társasházak közös képviseletét. Miután több megkeresés után igény jelentkezett arra is, hogy szövetkezeti házakban is lássunk el üzemeltetést így több éve vezető tisztségviselői (ügyvezető elnök) feladatokat is ellátunk szövetkezeti házaknál.

Alapelveink:

Általános elvünk a házak költségeinek minimalizálása, és a bevételek maximumának elérése.

I.Szakértelem

Zala András közös képviselő immáron több mint, 25 éve látja el társasházak közös képviseletét. Vállalkozásunk minden tagja több éves tapasztalattal rendelkezik a társasházak és az ingatlanjog területén. Szakértelmünk a biztosíték arra, hogy az Ön lakása a legjobb kezekben van.

II.Precizitás

Vállalkozásunk minden előírásnak megfelel és rendelkezik az összes előírt szakképesítéssel. Az általunk elvállalt munkák határidőre történő befejezése, vállalkozásunk egyik fő alapelve.

III.Fejlődés

Csapatunk folyamatos továbbképzéseken vesz részt, így biztosítva Önöket arról, hogy mindig naprakész információkkal tudnak Önöknek szolgálni a társasházakkal kapcsolatos bármely kérdésben. Zala András közös képviselő a Lakásszövetkezetek És Társasházak Érdekképviseleti Szakmai Szövetségének tagja.

IV.Megértés

Vállalkozásunk maximálisan figyelembe veszi a lakótársak egyedi helyzetét, így törekedve mindig a legjobb megoldásra.

V.Együttműködés

A Zalaképviselet fő célja, hogy a lakók és a közös képviselet közötti együttműködést biztosítsa. Közgyűléseinket a Társasházi törvény rendelkezései szerint rendszeresen tartjuk, de sürgető probléma esetén azonnal intézkedünk rendkívüli közgyűlés összehívásáról. Gondnoki vonalunk a nap 24 órájában az Önök rendelkezésére áll.

„Számunkra a legfontosabb az Önök a megelégedése és nyugalma.”

Köszönöm, hogy végigolvasta bemutatkozásunkat. Remélem legközelebb személyen is viszont látom, közgyűlésünkön, vagy az irodánkban.

Tisztelettel: Zala András

Ha bármi kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon bizalommal!

Zala András
közös képviselő
Tel, fax:  06-1-290-7893
Mobil: +36-20-9570-121
Email: info@zalakepviselet.hu
Cím: 1186 Budapest, Sina Simon stny. 28